2016. 10. 14 – 16. között minden napra jutott minimum egy, de inkább több mérkőzés egyesületünk csapatai számára.

Pénteken serdülő csapatunk játszott bajnokit a Dunaújvárosi Főiskola-DKA NKFT II csapatával idegenben, ahol 20-18-ra maradtunk alul a hazaiakkal szemben. Az eredmény ellenére elmondható, hogy a lányok nagyon jól, végig küzdve játszottak, edzőjük, Lukács Csaba elégedett a teljesítménnyel.

Szombaton a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban rendezték meg a Gyermekbajnokság U13-as korosztály, III. osztályában lévő Kovács László régió A csoportjának fordulóit. Itt csapatunk két mérkőzést is játszott, egyet Budaörs, egyet pedig Solymár ellen. Az eredmények: Budaörs-SZNKSE: 29-8 illetve Solymári SC-SZNKSE: 27-19

Vasárnap junior és felnőtt csapatunk játszott NBII bajnoki mérkőzést Vecsés ellen, idegenben. Mindkét csapatunk sajnos elvesztette a meccset.

Fazekas Marcsi, a juniorok edzője: “Vasárnap délután a junior lányok Vecsés csapatával játszottak. Nagyon sok technikai hibával játszottunk, sajnos végig (sok eladott labda). Ennek ellenére a védekezésünk jól működött, pedig nem voltunk könnyű helyzetben, mert a vecsési lányok igencsak jól és pontosan lőttek. Így a félidőt 13:12 zártuk. A második játékrészben is fej-fej mellett haladtunk, de az utolsó tíz percet nem bírtuk, könnyű gólokat kaptunk és 35:23-ra kikaptunk.”

Ugyanez mondható el a felnőtt csapatról is: sok technikai hibával, kihagyott lehetőségekkel volt tele a játékunk. A Vecsés kemény védekezésével nem tudtunk mit kezdeni, nagyon kevés gólt tudtunk lőni. A második félidő elején 9 perces gól nélküli szakaszt produkáltunk. A végére magunkhoz tértünk, de végig az eredmény után futottunk. A végeredmény: 29-25.

Vasárnap szeniorjaink is elszenvedték első vereségüket a Budapest Bajnokság 5. fordulójában, a Ferencváros Szabadidős SE II ellen. Az idegenben játszott mérkőzés végeredménye: 27-16 lett. Ezzel csapatunk még mindig a tabella 3. helyén áll.

U13-as csapatunk másik fele ezen a napon Dunavarsányban játszott le két mérkőzést a Gyermekbajnokság keretein belül, a II. osztálybeli Kovács László régió C csoportjában. U13-asaink szép játékkal megnyerték mindkét aznapi meccsüket: Gödöllői SE-SZNKSE: 22-23 és SZNKSE-Alsónémedi SE: 24-9. Gratulálunk!