Ezen a hétvégén U11-es csapataink, U8-as és U7-es lányok léptek pályára és értek el nagyon szép eredményeket.

Az Országos Gyermekbajnokság U11-es korosztálya számára megkezdődtek az alsó-, középső- és felsőház csoportjaiban a mérkőzések. Az SZNKSE I-es csapatunk a Kovács László régió felső házában, míg az SZNKSE II-es csapatunk a középső házban folytatja a bajnokságot.

2017. 01. 21-én szombaton a középső házban tartottak fordulót, ahol csapatunk a Budai Farkasok csapatát 11-26-ra, a Göd csapatát pedig 20-15-re győzték le!

Vasárnap a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban rendeztük meg az U11-es korosztály Kovács László régió felső házának fordulóját. Itt lányaink először 16-30-ra nyertek Érd ellen, majd délután 29-20-ra győzték le a Budaörs csapatát.

Legkisebbjeink is megkezdték a bajnokságot. U8-as csapatunk szombaton játszotta le első mérkőzését. A betegségekkel ritkított csapat először 16-22-re veszített Pilisvörösvár ellen, majd második meccsét 15-10-re nyerte Érd ellen.

 

U7-es lányaink, akik ősszel kezdték elsajátítani a kézilabda fortélyait, a szigetszentmiklósi Kardos István Iskolában léptek először pályára és érezhették át a meccs okozta izgalmakat.

Nagyon szép eredményeket értek el a lányok ezen a hétvégén is! Gratulálunk minden csapatunknak!