Elindult a tavaszi félév az NBII-es bajnokságban is, melynek első meccsén sajnos felnőtt csapatunk nem aratott győzelmet idegenben a Rákosmenti KSK ellen (33-26).

2017. év második mérkőzésén (02-25-én) hazai pályán játszottunk a tápiószelei Euronovex USE csapatával. Már a meccs első szakaszában nagy előnyre tett szert csapatunk, melyre szükség is volt a mérkőzés második félidejében. Az első félidőt 21-16-ra zártuk, így nyugodtan indulhattunk a második félidőnek. Viszont úgy tűnt, hogy túlságosan megnyugodtunk, mert az ellenfél feljött két gólra. Időkérés után szépen lassan elkezdtük visszahozni az eredményt és a végén nagy arányú győzelmet arattunk (42-32). Sok gólt dobtunk ellenfelünknek, amely bíztató, viszont a 32 kapott gól azt mutatja, hogy a védekezésünkön van mit javítani.

Összességében nagyon örülünk az eredménynek. Következő mérkőzésünk idegenben lesz, Inárcs-Örkény ellen, március 4-én, szombaton, 17-órától. (Cím: Huszka Hermina Ált. Isk. Tornacsarnoka Örkény Bartók Béla utca 43)

Junior csapatunk a felnőtt mérkőzés előtt játszott szombat délután egy izgalmas mérkőzést az Euronovex csapatával. A miklósi lányok végig “futottak” az eredmény után 9-15 félidő után sikerült felzárkózni egy gólra, de a végén sajnos (22-26) elveszítettük a mérkőzést. Sok eladott labdánk volt amiből az  ellenfél könnyű gólokat tudott szerezni, valamint öt hétméterest kihagytunk.