Véget értek az őszi bajnoki fordulók, következik néhány hét szünet, majd januártól újra indul a felkészülés a tavaszi idényre.

Budapest Bajnokságban szereplő senior csapatunk jelenleg az 5. helyen áll, sajnos sok sérülés történt az őszi forduló alatt, de így is sok szoros mérkőzést játszottak a lányok.

NBII-es csapatunk háromszor volt eredményes ebben az időszakban, jelenleg 6 ponttal a 8. helyen áll.

A Pest Megyei felnőtt bajnokságba benevezett ifi-serdülő lányaink 4 pontot szereztek, nagyon szépen helyt álltak a felnőttek között.

Ifi csapatunk ősszel a II. osztályban kezdte meg menetelését a bajnokságban és az őszi fordulók zárultával jelenleg a 4. helyen áll.

Ugyanígy a 4. helyen áll serdülő csapatunk, akik a III. osztályban versenyeznek.

U14-ben két csapatot indítottunk a 2. osztályban, II. csapatunk a 4. helyen, I. csapatunk pedig 6 helyen zárta csoport mérkőzéseket. Mindkét csapat a II. keleti csoport Alsóházában folytatja tovább a bajnokságot. December 16-án lesz idén az utolsó fordulójuk az évben, egyben az első forduló az alsóházban.

U13-tól lefelé a legkisebbekig nincs tabella, U10-től pedig nincs a mérkőzéseknek eredménye sem, hiszen az MKSZ új szabályozása szerint ebben a korosztályban még a cél nem az eredmény, hanem a játék és annak szeretete.

Kis Karácsonyi szünet után, kipihenten, újult erővel vág bele minden csapat a tavaszi fordulókra felkészítő edzésekbe.

Köszönjük mindenkinek, akik eljöttek és szurkoltak mérkőzéseinken!