Fotók: Markó Sándor

Vasárnap a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok adott otthont három hazai mérkőzésünknek, mely közül két győzelem és egy döntetlen eredmény született legnagyobb örömünkre.

Először ifi csapatunk lépett pályára a KSA csapata ellen. Jó iramú meccset láthatott a közönség, lányaink hamar átvették a vezetést és ezt végig megtartva nagyarányú győzelmet arattak. Fazekas Marcsi: “Jól kezdtük a mérkőzést és jelentős előnnyel kezdtük meg a második félidőt, ahol mindenki kapott játéklehetőséget.”

Ifi II. osztály, SZNKSE – KSA: 33-21 (17-10)

NBII felnőtt csaptunk lépett utána pályára, akik hullámzó teljesítménnyel, de végül győzelemmel távozhattak. Fazekas Marcsi értékelése: “Sajnos az első félidőben gyengén teljesítettünk, mind támadásban, mind a védekezésben. A második félidőre feljavult a védekezésünk és a támadásokat is hatékonyan fejeztük be. Jó iramú, végig szoros, küzdős mérkőzésen sikerült itthon tartani a két pontot.”

NBII felnőtt: SZNKSE – Érd U22: 32-30 (16-19)

A két mérkőzés után a Budapest Bajnokságban játszó seniorjaink játszottak a HÍD-UNIO SE III csapata ellen, ahol nagyon a szoros mérkőzés végén 26-26-os végeredmény állt fel.

Budapest Bajnokság: SZNKSE – HÍD-UNIO SE III: 26-26 (17-12)