Október 26-án, szombaton U11-es csapatunk mindkét mérkőzését megnyerte a Gyermekbajnokság második fordulójában. Másnap ugyanúgy Érden játszottak az U13-as lányok is.

Komáromi Gábor: “2019.10.26-án Érden játszotta második bajnoki fordulóját U11-es csapatunk. Az első meccsen Pázmánd csapatát 14-11-re (6-6), a másodikon a Budai Farkasokat 24-3-ra (15-1) vertük. A két mérkőzésen szerzett 38 gól különösen akkor nyom sokat a latban, ha figyelembe vesszük, hogy mindössze 8 emberrel, egyetlen cserével játszottunk a sérülések, betegségek, visszamondások miatt. Akik viszont eljöttek, azok igazi csapatként küzdöttek egymásért. Az első ellenfelünk velünk nagyjából azonos játékerőt képviselt, fej-fej mellett haladtunk a végjátékig, ahol mi bírtuk jobban idegekkel és szervezettséggel. A csapat – eddigi talán legjobb játékát nyújtva – öt perccel a vége előtt fordította meg az eredményt. A második meccs igazi jutalomjáték volt ismét, több tekintetben is felülmúltuk ellenfelünket. Volt lehetőség a kísérletezgetésekre, a posztokon való cserékre, a technikák tökéletesítésére éles helyzetben. Mindenki nagyot küzdött és bátran vállalkozott, ezen a meccsen minden összejött. Hatalmas gratula a csapatnak!”

Tovbesz Katalin: “Az U13 csapat második bajnoki fordulóját Érden játszotta. Az első mérkőzést az Érd csapata ellen játszottuk. Kezdettől fogva nagyon koncentrált játékot produkáltak a lányok mind támadásban, mind védekezésben. Az első félidőben szinte elenyésző hibák voltak. Nagyon fegyelmezett, taktikus játékot játszottak, sok sok remek befejezéssel. A védekezés hibátlan volt. A második félidő eleje kicsit döcögött, de 5-7 perc után ismét vissza tudtak emelkedni az első félidő szintjére. Mindenkit dicséret illet. Jó csapatmunka volt. A második mérkőzést a Pázmánd MKSE ellen vívtuk. Nem voltunk egy súlycsoport, de szerencsére komolyan vették a lányok ezt a mérkőzést is, így látványos és eredményes játékkal örvendeztettek meg mindenkit. Jó volt látni , hogy ma mindenki örömmel, felszabadultan játszott. Ilyen hozzáállással az eredmény nem is lehetett volna más mint, hogy nyertünk mind a két találkozón.” Érd-SZNKSE: 10-23, SZNKSE-Pázmánd NKSE: 20-10

További mérkőzések eredményei:

Ifi II. osztály: SZNKSE – Gödi SE: 24-28

NBII felnőtt: SZNKSE – Gárdony-Pázmánd NKK U22: 29-26